dimecres, 18 de gener de 2017

TALLER DE MÀSCARES

TALLER DE MÀSCARES

Aquest divendres dia 13, els nins i nines de 3r A i 3r B, han realitzat un taller de màscares de dimoni per celebrar la festa de Sant Antoni. 
Per fer el taller hem comptat amb uns éssers un tant especials: Dimonis de Correfoc de veritat! Els dimonis han entrat a les aules i ens han ensenyat els seus vestits i les seves màscares, feien molta por i molt de renou amb els seus crits i els seus picarols!
Tot seguit hem començat a fer les màscares de guix: ens hem posat plens de guix, hem rigut, hem après i ens ho hem passat molt bé!
Moltes gràcies a la colla de Dimonis des Cau des Boc Negre i als familiars dels nins i nines que han vingut a ajudar-nos. Sense ells no hagués estat possible!

Este viernes día 13, los niños y niñas de 3º A y 3º B, han realizado un taller de máscaras de dimoni para celebrar la fiesta de Sant Antoni.
Para llevar a cabo el taller hemos contado con unos seres un tanto especiales: Dimonis de Correfoc de verdad! Los dimonis han entrado en las aulas y nos han enseñado sus vestidos y sus máscaras, daban mucho miedo y hacían mucho ruido con sus gritos y cencerros!
Seguidamente hemos empezado a hacer las máscaras de escayola: nos hemos puesto la cara llena de yeso, hemos reído, hemos aprendido y nos lo hemos pasado muy bien!
Muchas gracias a la colla de Dimonis des Cau des Boc Negre y a los familiares de los niños y niñas que han venido a ayudarnos. Sin ellos no hubiera sido posible!